Warning: copy(/home2/r75222meto/inceptus.ro//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home2/r75222meto/inceptus.ro/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
CURS MANAGER IMBUNATATIRE PROCESE – Inceptus

Care este valoarea adaugata a programului nostru de training?

  1. Invatare din aplicatii practice: Intreg programul de instruire este adaptat pe identificarea proceselor si a activitatilor care-l alcatuiesc avand ca scop formalizarea (intocmirea procedurilor) acestora astfel incat sa creeze premisele atingerii obiectivelor fixate. Inca din prima zi de training veti avea ocazia sa puneti in practica cunostiintele pe care le aveti, urmand ca ulterior, intregul program de instruire sa fie adaptat nevoilor dumneavoastra. Aplicatiile practice sunt asadar adaptate 100% pe specificul entitatii din care faceti parte ceea ce transforma invatarea intr-o experienta autentica si cu aplicabilitate practica imediata.
  1. Metoda de predare: Nu punem accent pe prezentari power point sau prezentari teoretice sterile si de structura clasica! Folosim metode interactive de facilitare a invatarii (metoda cardurilor de facilitare, metoda vizualizarii, simularii, jocuri de rol, experimente de project management inclusiv evaluare), astfel incat instrumentele invatate sa fie aplicabile in „viata reala”. Asadar, programul nostru este axat in primul rand pe exercitii practice.
  1. Specialist practician: Lectorii cursului sunt practicieni cu experienta vasta in managementul proceselor, audit intern si cunosc in detaliu domeniul si provocarile aferente.

120

Ore

40

Ore teorie

80

Ore practica

9

Module

Cursul vi se adreseaza in mod special daca:

 

  • Activati intr-o companie de stat sau privata si doriti sa cresteti continuu calitatea rezultatelor.
  • Doriti sa stiti cum sa identificati fluxurile de valoare si factorii de impact asupra performantelor proceselor prin metode si tehnici de organizare a locului de munca (Lean. 5S, Kaizen).
  • Doriti sa invatati cum sa puneti in aplicare metode de imbunatatire a deciziilor prin matricea de luare a deciziilor, Six Thinking Hats (STH).

 

 Conditii de inscriere: Studii superioare absolvite
 

Taxa de participare: participarea la acest program se face pe baza achitarii unei taxe de 1000 RON.       

Cand se desfasoara cursul?

Cursul va avea loc in Cluj - Napoca, in perioada Iunie  2016 – Iulie 2016.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa e-mail: office@inceptus.ro sau la numarul de telefon: 0741 59 89 19.

Taxa de participare include:

  • activitatea de training (locatie, coffee-break)
  • materialele de lucru la training (suport de curs, materiale de lucru pentru partea practica)
  • sustinerea examenului si eliberarea certificatului de absolvire

Esti interesat de curs?

https://coverletterwritingservice.com/