Warning: copy(/home2/r75222meto/inceptus.ro//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home2/r75222meto/inceptus.ro/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
100% made in Cluj – Inceptus

100% Made in Cluj reprezinta o initiativa a Asociatiei Inceptus Romania de valorificare a elementelor traditionale de patrimoniu imaterial judetean si promovarea acestora la nivel national si international.  

Proiectul se deruleaza in parteneriat cu Asociatia pentru Sprijinirea Dezvoltarii Rurale Dezmir, Asociatia “Arta si Traditie Mera”, Asociatia Produs de Baisoara si designerul renumit Oana Lupas.

100% Made in Cluj urmareste cresterea sustenabilitatii sectorului cultural si introducerea elementelor traditionale de patrimoniu imaterial national in design contemporan national si international. 

 

  

SURSA DE FINANTARE

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

 

 

BUGET

5000 LEI

 

 

 

1 COLECTIE - 25 PIESE VESTIMENTARE

 

 

2 EXPOZITII PIESE VESTIMENTARE

 

 

In cadrul proiectului va avea loc o tabara de creatie pentru elaborarea de concepte de colectie vestimentara cu motive traditionale din judetul Cluj (motive traditionale din arta populara romaneasca, maghiara, saseasca)

Va invitam sa urmariti pagina de facebook 100% made in Cluj pentru urmatoarele evenimente!

https://coverletterwritingservice.com/