Warning: copy(/home2/r75222meto/inceptus.ro//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home2/r75222meto/inceptus.ro/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
TIMAF – Inceptus

Educatia, stiintele, artele, traditiile si cultura sunt principalele domenii de interes pe care Asociatia Inceptus Romania isi bazeaza actiunile, promovand schimbul de bune practici si competente in managementul de proiect, dorind sa devina un nucleu de tip think-tank al expertizei si comunicarii.

In acest sens, echipa Asociatiei Inceptus Romania a fost implicata intr-o serie de activitati culturale pe baza de voluntariat in cadrul Festivalului de Muzica si Arta Transilvania – TiMAF 2012, dupa cum urmeaza:

  

"Arta in versuri - Seara literara cu Ion Muresan si Vasile Leac"

10 octombrie 2012

 

"Povestea ce n-a fost"

 

25-28 octombrie 2012

 

"Expozitia de pictura Monada, semnata Matei Agachi"

18 - 24 octombrie 2012

 

"Carti si Carturari Clujeni"

 

11-18 Octombrie 2012

Eveniment Seara literara - TiMAF Evenimentul "Arta in versuri - Seara literara cu Ion Muresan si Vasile Leac" a fost organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Jad in cadrul Festivalului TiMAF si a constat in desfasurarea unei veritabile seri culturale in prezenta scriitorilor Ion Muresan si Vasile Leac, care, prin lectura si discutii libere, i-au purtat pe participanti prin al lor univers literar.

 

 

povestea Evenimentul ”POVESTEA CE N-A FOST” a fost realizat in parteneriat cu Muzeul Etnografic Transilvania si a constat in realizarea unui spectacol de lumini si fantezie, conceput printr-o initiativa a Ordinului Cavalerilor de Hunedoara, Zotikos si Muzeul Castelul Corvinilor. Spectacolul "Povestea ce n-a fost" a adus la Cluj momente si personaje de poveste, stropi de uimire si fantezie, ca o vie manifestare a simturilor.

 

 

afis_monada_th "Expozitia de pictura Monada, semnata Matei Agachi" organizata de catre Asociatia Inceptus Romania a reprezentat un eveniment menit sa marcheze opozitia fortelor luminii si intunericului.

 

 

 

carti Evenimentul ”Carti si carturari” a fost organizat in parteneriat cu Academia Romana Filiala Cluj-Napoca. In cadrul evenimentului a fost pusa in valoare o colectie impresionanta de carti vechi, de o mare raritate in patrimoniul cultural autohton din cadrul Bibliotecii Academiei Romane.

https://coverletterwritingservice.com/